Informatie over de omgeving

Voor de kinderen

Voor de kinderen zijn er schommels, glijbaan, fietsjes, skelters, trampolines en een hooiberg om in te spelen etc. In ons gebied liggen mooie fiets en wandelroutes. Er zijn 2 jeu de boules banen op onze camping

MTB Routes

Vanuit onze camping liggen verschillende MTB routes in de mooie bossen van Ossendrecht, u kunt dit mooi combineren met een verblijf op onze camping. Voor degene die liever wandelen hebben wij mooie routes in de bossen rond Ossendrecht en op de Kalmthoutse heide. 

Overige info

Heeft u geen zin om te koken? De horeca in de omgeving bezorgd op onze camping. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden!

Prima uitvalsbasis voor geocachen

Een van onze gasten schreef het volgende: 
"Deze vakantie zou een cache-vakantie worden, en het is er eentje geworden. De camping ligt uitstekend om als uitvalsbasis te dienen voor te Geocachen. (Onze lognaam: postduif56 ). Alle soorten cachen zijn in de buurt aanwezig. Prima Wifi verbinding. We hebben hier genoten. Zeer gastvrije eigenaars, alles zeer rustig. De Place to be om te genieten."

verschillende MTB routes in de mooie bossen van Ossendrecht

Toeristische tips

Dagje Bergen op Zoom op de fiets

Voor een leuk dagje uit kun je op de fiets naar Bergen op Zoom in slechts een klein uurtje fietsen. Er is een gezellige markt in het centrum op donderdagen van 8:00u tot 17:00u

Routes in Brabant

Routes in Brabant bied een mooie route over de Brabantse Wal met als startpunt Ossendrecht. Een GPS bestand om in een route planner te laden, kunt U op hun website vinden.

VVV Brabantsewal

Op de website van VVV Brabantsewal vind je leuke tips voor een mooie wandeling of fiets tocht en lekkere cullinaire uitjes in de omgeving van de camping.

Dagje Goes 

Een gezellig dagje uit in Goes. Lekker winkelen of een hapje eten in een van de vele restaurantjes.

Hier zijn wij te vinden:
Contact

Laagstraat 4
4641 SP Ossendrecht
Nederland

0164 - 67 44 01
info@deboskeelen.nl

Volg ons heel het jaar door via:

Wij posten geregeld leuke foto van de gebeurtenissen op de camping, bijvoorbeeld bij de geboorte van dieren.